Habitatge d’estudiants a Bellaterra a pocs minuts de la UAB, la UIC, ESADE, la UPC, la GIMBERNAT i altres a prop de Barcelona

Habitatge d’estudiants
Bellaterra

Enhorabona, ja tens Universitat! Ara necessites un habitatge. Una de les opcions que et poden resultar més atractives i interessants és de l'lloguer habitatge un estudiants a Bellaterra, a Cerdanyola de l'valls, ja que pot arribar a ser una opció econòmica.

Ara necessites un habitatge. Una de les opcions que et poden resultar més atractives i interessants és la de el lloguer d’un habitatge d’estudiants a Bellaterra, a Cerdanyola de l’valls, ja que pot arribar a ser una opció econòmica.

A més, entre els molts avantatges, et podràs allotjar i compartir experiències amb altres estudiants de diferents llocs, en els teus primers anys d’Universitat, a pocs minuts de la UAB, la UIC, ESADE, la UPC, la Gimbernat i altres de Barcelona.

Habitacions habitatge estudiants

Les estades de la teu futur habitatge són còmodes i funcionals, disposen de tots els serveis necessaris i estan moblades i decorades amb dissenys de línies diàfanes.

En ser totes elles exteriors, permeten treballar en qualsevol moment del dia amb il·luminació natural i gaudint de les vistes d’un entorn residencial tranquil on el color predominant és el verd.

Les estades disposen de calefacció per a l’hivern i connexió amb internet per Wi-Fi. Els banys són amplis i confortables, i estan equipats amb banyera o dutxa.

L’energia que consumeixen tots els dispositius elèctrics de les instal·lacions de Green District són d’alta eficiència energètica, o en el cas de la il·luminació de LED o baix consum energètic.

L’aigua calenta s’obté per mitjà de dispositius d’estalvi energètic d’aigua per minimitzar l’impacte ambiental.

Compartir un habitatge d’estudiants

La casa consta de diversos espais pels àpats, les tasques d'estudi, l'oci y la interrelació amb la resta dels inquilins.

L’habitatge disposa d’un menjador, una sala d’estar amb il·luminació natural zenital, una agradable sala d’estudi situada a la part alta de l’edifici i per als mesos de bon temps, del seu jardí ecològic d’espècies mediterrànies i d’una extensa terrassa superior des de la qual es contempla una àmplia panoràmica del Parc Natural de Collserola.

Serveis habitatge estudiants

T’oferim un seguit de serveis perquè tinguis la màxima comoditat i confort en el teu habitatge compartit d’estudiants. Entre ells i els més indispensables està gestió de l’lloguer, del manteniment, dels subministraments, la neteja, la bugaderia o el wifi, entre altres.

Viu a prop de la teva Universitat

Si la teva Universitat és la UAB, la UIC, ESADE, la UPC, la Gimbernat o altra que hi sigui a prop: Tenim l’habitatge perfecte per tu!

Molts estudiants d’Universitats properes trien aquest habitatge per la seva proximitat

Escriu-nos.
Parlem?

Contacta amb nosaltres i et resoldrem tots els dubtes que puguis tenir. Si ho prefereixes, ens posem en contacte amb tu per formalitzar la reserva.

Política de privacitat

2 + 11 =

Contacto Whatsapp
¿Quieres más información?
Hola! Podem ajudar-te? Escriu-nos.